Om Fangene på Fortet

Prison Island er et svensk underholdningskonsept som først etablerte seg i Västerås. De har etter hvert startet opp flere steder i Sverige og nå også utlandet, det har vært en stor suksess og endelig har det kommet til Oslo!

Vi som står bak Fangene på Fortet i Nydalen har drevet Megazone i Oslo siden 1993 og hjulpet over 40 Megazone og Laserdome-steder å starte i Norge og Sverige. Vi fikk tidlig øynene opp for dette konseptet og har jobbet med å finne det perfekte lokalet for å starte opp i Oslo. Fangene på Fortet i Oslo er verdens største og den eneste så langt som har 45 celler.

Det perfekte lokalet fant i den nye bydelen Nydalen, hvor blant annet mange IT-bedrifter og BI har etablert seg de siste årene. 100 meter fra Nydalen T-banestasjon, ligger Nydalsveien 28. Et totalrenovert og ombygget lokale på over 2.000 kvadratmeter, spesialtilpasset våre og våre kunders ønsker og behov.

Én ting er de flotte lokalene, en annen er selve idéen bak senteret vårt. Vi har ikke gått på akkord med noe, og har etablert et underholdningssenter med et maksimalt antall på 45 celler med svært varierte og utfordringer. Vanskelighetsgraden er på 4 nivåer; 1-2-3-VIP.

Bygget som huser Fangene på Fortet, ble totalrenovert i 2015. Innvendig og utvendig er nå alt nytt, men vi har bygget og malt slik at man får følelsen av et gammelt fengsel.

Slik fungerer Fangene på Fortet

 

Laget deres får et eget navn (som dere velger selv). Etter at dere er ferdige med oppgavene, får dere en utskrift med resultatet deres. Underveis kan dere hele tiden se på skjermer i gangene hvordan dere ligger an. Om dere vil, kan dere starte på området med vanskelighetsgrad 1. Om alle på laget er veldig flinke, kan det være dere oppnår nok poeng til å komme inn på VIP-rommene våre.

Fangene på Fortet holder åpent alle dager og ønsker alle velkommen til en spennende og annerledes opplevelse. Sjekk hva som er ledig og hold av billetter på nettet, så dere vet at dere har plass. Responsen så langt har vært veldig positiv etter mye besøk, så det kommer til å bli mange «fanger på fortet»!