Gjør det til en helaften

Kommer dere dere rett fra jobb på ettermiddagen? Planlegger du en firmafest eller bursdag, som bør innholde både aktivitet og mat/drikke? På Fangene på Fortet serverer vi enkel og ujålete mat. Vi kan reservere bord – enten før eller etter aktiviteten.

Møtemat og lunsj

Sandwich m/ kalkun, norvegia, smør og salat 100,-

Rundstykke m/ salami, grotteost, pesto og grønnsaker 100,-

Rundstykke m/paprikaskinke, norvegia, avokado, majones og grønnsaker 100,-

Rundstykke m/ kylling, brie, avokado, pesto og grønnsaker 100,-

Foccaccia m/ spekeskinke, brie, pesto, majones og grønnsaker 120,-

Foccaccia m/ provanceskinke, grotteost, avokado, soltørket tomat og grønnsaker 120,-

Salat (glutenfri) m / spekeskinke, brie, pesto, soltørket tomat og grønnsaker 140,-

Salat (glutenfri) m/ kalkun, gulost, avokado og grønnsaker 140,-

Pizza XL

Stor valgfri pizza til 3 – 4 voksne kr 290,-

Pizza Pepperoni
Pizza Skinke
Pizza Kylling
Pizza Vegetar

Glutenfri? Alle kan fåes glutenfritt, men er da noe mindre i størrelsen til 260,-

Andre alternativer?

Vi kan lage tilpasset menyer med møtemat, fruktfat ol.
Ta kontakt dersom dere ønsker noe annet.

I baren

Med et utvalg av drikkevarer, fra mineralvann til øl, cider og vin har vi forfriskninger til både før, underveis og etterpå i aktivitetene.
Her trenger man ikke forhåndsbestille og baren er åpen hele vår ordinære åpningstid. Hvis dere ønsker et bord med noe godt i glasset før dere starter, gi gjerne beskjed så kan vi holde av dette.

Kick-off? Sommerfest? Julebord?

Fangene på Fortet har alle rettigheter og vi har en bar med et utvalg av øl, cider, vin og mineralvann. Vi kan tilpasse oss deres arrangement gjennom våre samarbeidspartnere eller naborestauranter for at dere skal få en helaften!

Det er flere flotte restauranter i nærområdet som vi anbefaler.

Xeast Asia Kitch’n Bar
Asiatisk fusion med gode omtaler, stor kapasitet og flott utsikt over Akerselven. Tilbyr solrik uteservering, lang cocktailbar og topp stemning. Inviterer gjerne også på prøvesmaking og befaring. For mer info og booking; 22 23 40 40 eller post@xeast.no

Radisson Blu Nydalen
Plassert i sentrum av Nydalen – Kombiner julebordet eller andre arrangementer med moderne fasiliteter og områdets største juletre. Radisson har også flere ulike møterom og dagpakker. For mer info om fasiliteter og booking; 23 26 30 00 eller guest.nydalen.oslo@radissonblu.com

Nydalen Bryggeri & Spiseri
Serverer mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen. De serverer øl fra eget mikrobryggeri, der det også er mulighet for å booke omvisning og smaking. For mer info og booking; 22 23 94 40 eller post@nydalenbryggeri.no

Slik fungerer Fangene på Fortet

 

Laget deres får et eget navn (som dere velger selv). Etter at dere er ferdige med oppgavene, får dere en utskrift med resultatet deres. Underveis kan dere hele tiden se på skjermer i gangene hvordan dere ligger an. Om dere vil, kan dere starte på området med vanskelighetsgrad 1. Om alle på laget er veldig flinke, kan det være dere oppnår nok poeng til å komme inn på VIP-rommene våre.

Fangene på Fortet holder åpent alle dager og ønsker alle velkommen til en spennende og annerledes opplevelse. Sjekk hva som er ledig og hold av billetter på nettet, så dere vet at dere har plass. Responsen så langt har vært veldig positiv etter mye besøk, så det kommer til å bli mange «fanger på fortet»!