Om Fangene på Fortet

Prison Island er et svensk underholdningskonsept som først etablerte seg i Västerås. De har etter hvert startet opp flere steder i Sverige og nå også utlandet, det har vært en stor suksess og endelig har det kommet til Oslo!

Vi som står bak Fangene på Fortet i Nydalen har drevet Megazone i Oslo siden 1993 og hjulpet over 40 Megazone og Laserdome-steder å starte i Norge og Sverige. Vi fikk tidlig øynene opp for dette konseptet og har jobbet med å finne det perfekte lokalet for å starte opp i Oslo. Fangene på Fortet i Oslo er verdens største og den eneste så langt som har 45 celler.

Det perfekte lokalet fant i den nye bydelen Nydalen, hvor blant annet mange IT-bedrifter og BI har etablert seg de siste årene. 100 meter fra Nydalen T-banestasjon, ligger Nydalsveien 28. Et totalrenovert og ombygget lokale på over 2.000 kvadratmeter, spesialtilpasset våre og våre kunders ønsker og behov.

Én ting er de flotte lokalene, en annen er selve idéen bak senteret vårt. Vi har ikke gått på akkord med noe, og har etablert et underholdningssenter med et maksimalt antall på 45 celler med svært varierte og utfordringer. Vanskelighetsgraden er på 4 nivåer; 1-2-3-VIP.

Bygget som huser Fangene på Fortet, ble totalrenovert i 2015. Innvendig og utvendig er nå alt nytt, men vi har bygget og malt slik at man får følelsen av et gammelt fengsel.

Hvem utfordrer du?