Kontakt oss

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Sticky Contact
Sending

Enkeltbilletter / Drop-in

Fangene på Fortet er et aktivitets sted, hvor man inviterer gjengen og skal konkurrere i ulike oppgaver. Dere deles opp i lag, dette kan også gjøres på forhånd og vært lag vil få en nøkkel. Med den nøkkelen kan man åpne de 45 ulike rommene og prøve å finne løsningene. Det er alt fra fysiske oppgaver som klatring, balanse men også gåter og andre skjulte løsninger. Nøkkelen er aktivert i den tiden man velger og etter alle er ferdige kan man kåre et vinnerlag!

Fangene på Fortet har plass til alle grupper enten dere er 3 eller 100 personer. Om dere er få er det bare å komme innom eller å booke plasser på nettet. Man må være 3 – 5 personer for å danne et lag, siden flere av rommene krever minst 3 personer for å løse oppgavene.

Ta en tur med vennegjengen eller familien?
Mange synes det er moro å bruke noen spennende og utfordrende timer sammen med venner, lagkamerater eller familien.

Hos oss kan alle kan være med på å løse cellenes hemmeligheter, siden løsningen baserer seg på lagarbeid. Riktig tenking og valg av deltakere til å utføre de enkelte utfordringene er viktigere enn å være muskuløs eller professor i matematikk. En perfekt aktivitet for noen som vil prøve noe nytt i Oslo.

Så, hvem utfordrer du?

NB: Enkeltbilletter kan normalt KUN bookes 7 dager fram i tid, men er nå åpent for hele juli.

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

4. Valgfrie tillegg