Kontakt oss

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Sticky Contact
Sending

Barnebursdag

Fangene på Fortet har 45 rom med ulik vanskelighetsgrad. Flere av disse rommene er tilpasset barn. Rommene er mer eller mindre selvforklarende (som fotball, basket, balanse, ballbalanse, finne ting og annet som barn lett forstår.) Det er nok mange av oss litt større barn som også kan ha godt av å starte i dette området. Hvis barna er yngre en 10 år, kan det være greit med en voksen som hjelper dem underveis. Vi anbefaler en nedre aldersgrense på 8 år!

Bursdag er for barn tom 16 år. Leter du etter voksenbursdag eller andre typer arrangement? Se her.

Vi vet at mange småbarnsforeldre faktisk kvier seg litt for å ha bursdag med  mange barn på grunn av forarbeid, merarbeid og etterarbeide. I tillegg har nok mange opplevd av lyd- og aktivitetsnivå som til tider kan ligge over smertegrensen.

Bursdagsinvitasjoner er det mulig å hente hos oss eller laste ned via denne lenken. 

Vårt forslag er: La barna finne utløp for aktivitetstrangen med bursdag hos oss! Du slipper planlegging, gjennomføring og opprydning – alt dette tar vi oss av.

Bursdag bestiller man ved å holde av plasser på nettet. Dere betaler per person når dere kommer og kan velge om arrangementet skal være med eller uten mat. Velger dere å bestille med mat blir det også holdt av bordplasser i vår spisesal enten før eller etter aktivitetene, slik at alle har et sted å sitte. Ønsker dere å ha med egen kake, er dere hjertelig velkomne til det.

Kulere bursdag finner du ikke!

Hvor lenge varer bursdagen? Tiden dere velger er kun aktivitetstid, så beregn en time ekstra om dere ønsker å spise hos oss da vi holder av bord enten i forkant eller etter aktivitetene.

Det er også mulig å feire flere bursdagsbarn sammen, men det vil være et tillegg på 100,- for ekstra gave fra oss.

Vi har åpent for bursdager på søndager, mandager og tirsdager.

1. Velg antall barn

2. Velg dato

4. Valgfrie tillegg